Då var det dags att sparka igång Eurovision-säsongen här i bloggen. Det är ju snart dags för den svenska uttagningen i form av Melodifestivalen som börjar den 5:e Februari.
Även i Irland börjar de samla sig för att hitta en representant till tävlingen, vilket de gör under Eurosong som hålls den 4:e Februari. Ett av de sex bidrag som ska slåss om en biljett till Turin i Maj är den svenskskrivna låten I’m loving me som framförs av Rachel Goode.

Följ på Apple Music

Bakom I’m loving me hittar vi Anna Engh, Thomas Karlsson, Johan Mauritzson and Joakim Övrenius. De hittade Rachel på Instagram när de letade efter spännande artister att jobba med på låten och känner att de verkligen vunnit jackpot med sångerskan.

I’m loving me är en klassisk Eurovision-låt som mixar dramatisk och storlagen produktion som här kryddats med en stänk av 80-tal och arenakörer. Härligt over the top och en låt fylld av energi som ger möjlighet till härliga poseringar i direktsänd TV. Eurovision när den är som bäst med andra ord. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011