Då var det dags att sparka igång Eurovision-säsongen här i bloggen. Det är ju snart dags för den svenska uttagningen i form av Melodifestivalen som börjar den 5:e Februari.
Även i Irland börjar de samla sig för att hitta en representant till tävlingen, vilket de gör under Eurosong som hålls den 4:e Februari. Ett av de sex bidrag som ska slåss om en biljett till Turin i Maj är den svenskskrivna låten I’m loving me som framförs av Rachel Goode.

Bakom I’m loving me hittar vi Anna Engh, Thomas Karlsson, Johan Mauritzson and Joakim Övrenius. De hittade Rachel på Instagram när de letade efter spännande artister att jobba med på låten och känner att de verkligen vunnit jackpot med sångerskan.

I’m loving me är en klassisk Eurovision-låt som mixar dramatisk och storlagen produktion som här kryddats med en stänk av 80-tal och arenakörer. Härligt over the top och en låt fylld av energi som ger möjlighet till härliga poseringar i direktsänd TV. Eurovision när den är som bäst med andra ord. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.