Då var det dags att sparka igång Eurovision-säsongen här i bloggen. Det är ju snart dags för den svenska uttagningen i form av Melodifestivalen som börjar den 5:e Februari.
Även i Irland börjar de samla sig för att hitta en representant till tävlingen, vilket de gör under Eurosong som hålls den 4:e Februari. Ett av de sex bidrag som ska slåss om en biljett till Turin i Maj är den svenskskrivna låten I’m loving me som framförs av Rachel Goode.

Popmuzik Popcast

Bakom I’m loving me hittar vi Anna Engh, Thomas Karlsson, Johan Mauritzson and Joakim Övrenius. De hittade Rachel på Instagram när de letade efter spännande artister att jobba med på låten och känner att de verkligen vunnit jackpot med sångerskan.

I’m loving me är en klassisk Eurovision-låt som mixar dramatisk och storlagen produktion som här kryddats med en stänk av 80-tal och arenakörer. Härligt over the top och en låt fylld av energi som ger möjlighet till härliga poseringar i direktsänd TV. Eurovision när den är som bäst med andra ord. Du hör resultatet här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.