Om du älskade ljudbilden dansmusiken hade på 90-talet, så får du absolut inte denna remix.
Det är producenten Brothertiger som remixar låten Hurts being alive med trion Down Time från USA. Men en ljudbild som påminner om Moby och Fatboy Slim blev jag helt såld på denna remix. Luftigt, dansant, lite drömliknande och framförallt sjukt snyggt. Det är som att kastas tillbaka till mina blandband – eller bland-MiniDisc – som jag hade på den tiden. Det var ju typ såhär alla låtar jag älskade lät.

Apple Music
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.