Göteborg möter Uddevalla när de goda vännerna Thomas Stenström och Miriam Bryant idag släpper den piano-drivna singeln Gråter om du vill. Ibland blir det inte alltid som man tänkt sig och även om de två musikerna pratat om att skriva ihop i många år är det inte förrän nu det blivit ett faktum. Kanske har de rent av funnit ett unikt samarbete då själva låten skrevs klart inom loppet av en lunch.

Apple Music Svensk Pop

”Det är sjukt läskigt att skriva musik ihop med någon man tycker om så mycket. Går det dåligt blir det jobbigt och därför får det inte bli fel. Vi delar samma referensram, om vi blundar och tänker på en himmel är den grå, kall och jävligt regnig. Vi satte oss ner i en kvart och sen var texten klar”

Thomas Stenström

Själva handlingen i Gråter om du vill förblir okommenterad. Den grundar sig dock i någon form av desperation i hur svårt det är med relationer både till sig själv och andra människor, meddelar Thomas. 

Som gjord för att skrik-sjungas i skymningen på en sån där magisk spelning som vi nu återigen tyvärr får längta till är det här en suggestiv pop-pärla sann mot båda artisternas sound. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.