På var sitt håll är artisterna Marlene och Ji Nilsson enastående, tillsammans blir de en ostoppbar pop-kraft. Nu är deras gemensamma projekt Pure Shores tillbaka med årets först singeln Back On My Love. En låt om musikens betydelse för deras liv.

Favoriter Apple Music

”’Back On My Love är en låt om vår kärlek till musik och hur mycket vi behöver den i våra liv. Det senaste året kom vi till en nu-eller-aldrig-punkt i vårt förhållande till musik där vi antingen kunde bryta upp eller ge allt för att få det att fungera, och vi gjorde det senare.”

Pure Shores

Jag skulle ljuga om jag inte säger att jag är barnsligt förtjust i den här låten. Syntharna, produktionen den disco-eska viben och sångarnas röster som smälter samman till en. Ljudbilden är svulstig, maffig och varm där tankarna någonstans förs till favoriten Dagnys sound på platta Strangers / Lovers.

Back On My Love är skriven och producerad av Marlene & Ji och ger det första smakprovet från deras EP som landar i början av 2022. Projektet Pure Shores skapades 2019 som ett utlopp för att få släppa danspopskivor samt skriva och producera för andra artister. Tillsammans har duon över 50 miljoner streams och features med internationella artister som Giorgio Moroder, TAEMIN och Don Diablo

Nya singeln Back On My Love golvar mig och jag vill inget annat än dansa. Popperfektion i sin allra renaste form. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.