På var sitt håll är artisterna Marlene och Ji Nilsson enastående, tillsammans blir de en ostoppbar pop-kraft. Nu är deras gemensamma projekt Pure Shores tillbaka med årets först singeln Back On My Love. En låt om musikens betydelse för deras liv.

Nordiska Favoriter

”’Back On My Love är en låt om vår kärlek till musik och hur mycket vi behöver den i våra liv. Det senaste året kom vi till en nu-eller-aldrig-punkt i vårt förhållande till musik där vi antingen kunde bryta upp eller ge allt för att få det att fungera, och vi gjorde det senare.”

Pure Shores

Jag skulle ljuga om jag inte säger att jag är barnsligt förtjust i den här låten. Syntharna, produktionen den disco-eska viben och sångarnas röster som smälter samman till en. Ljudbilden är svulstig, maffig och varm där tankarna någonstans förs till favoriten Dagnys sound på platta Strangers / Lovers.

Back On My Love är skriven och producerad av Marlene & Ji och ger det första smakprovet från deras EP som landar i början av 2022. Projektet Pure Shores skapades 2019 som ett utlopp för att få släppa danspopskivor samt skriva och producera för andra artister. Tillsammans har duon över 50 miljoner streams och features med internationella artister som Giorgio Moroder, TAEMIN och Don Diablo

Nya singeln Back On My Love golvar mig och jag vill inget annat än dansa. Popperfektion i sin allra renaste form. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011