När det kommer till att skriva aviga, desperata och i slutändan tragiska kärlekslåtar är det ingen som gör det som Mitski. Inför släppet av sitt nya album Laurel Hell delar den hyllade indiesångerskan med sig av sin fjärde singel Love Me More. En bombastisk synthpoplåt som kryssar alla boxar för en grym poplåt med stark melodi och hjärtskärande tema. 

KMR Studios

Tematiskt talar Love Me More om en kärlek som kommer att förtära sångerskan till den grad att hon är oigenkännlig och helt har förlorat sin identitet. Trots det självdestruktiva budskapet menar artisten att detta är en av de saker som vi alla tänkt på någon gång.

När låten når sin peak i refrängerna och syntharna fullkomligt exploderar ut i ett fyrverkeri av textur och lyx är jag helt fast! Singeln ackompanjeras av en drömsk video där artisten är fast i en smått skräckinjagande tillvaro.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.