När det kommer till att skriva aviga, desperata och i slutändan tragiska kärlekslåtar är det ingen som gör det som Mitski. Inför släppet av sitt nya album Laurel Hell delar den hyllade indiesångerskan med sig av sin fjärde singel Love Me More. En bombastisk synthpoplåt som kryssar alla boxar för en grym poplåt med stark melodi och hjärtskärande tema. 

DOLBY ATMOS

Tematiskt talar Love Me More om en kärlek som kommer att förtära sångerskan till den grad att hon är oigenkännlig och helt har förlorat sin identitet. Trots det självdestruktiva budskapet menar artisten att detta är en av de saker som vi alla tänkt på någon gång.

När låten når sin peak i refrängerna och syntharna fullkomligt exploderar ut i ett fyrverkeri av textur och lyx är jag helt fast! Singeln ackompanjeras av en drömsk video där artisten är fast i en smått skräckinjagande tillvaro.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011