Julia Viktoria inleder 2022 med singeln Better than me. En självrannsakande låt där sångerskan sjunger om att ha stora känslor för en viss person med ändå såra denne gång efter gång. Samtidigt som sångerskan sjunger att ingen älskar dig så mycket som jag. Det låter fint, men kanske ingen tröst om den andre personen får ens hjärta krossad gång efter gång.

Skicka in din musik

”Det finns så många av oss som haft eller har en sådan relation. En relation där man älskar den andre med en enorm passion men ändå sårar om och om igen. Jag tror att det kan bli lite maniskt. Man försöker se sig i spegeln för att lista ut hur det ska bli bättre. Personen kanske undrar om det inte vore bättre att lämna relationen, bara för att upptäcka att den upplever sig för svag eller är rädd för att vara ensam. I stället så övertygas partnern om att ingen kan älska den BÄTTRE ÄN JAG.”

Better than me är en emotionell poplåt som bygger på ett behagligt rytmiskt arrangemang och stark melodi. Med andra ord får vi en stark inledning på det nya året av Julia.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011