Julia Viktoria inleder 2022 med singeln Better than me. En självrannsakande låt där sångerskan sjunger om att ha stora känslor för en viss person med ändå såra denne gång efter gång. Samtidigt som sångerskan sjunger att ingen älskar dig så mycket som jag. Det låter fint, men kanske ingen tröst om den andre personen får ens hjärta krossad gång efter gång.

”Det finns så många av oss som haft eller har en sådan relation. En relation där man älskar den andre med en enorm passion men ändå sårar om och om igen. Jag tror att det kan bli lite maniskt. Man försöker se sig i spegeln för att lista ut hur det ska bli bättre. Personen kanske undrar om det inte vore bättre att lämna relationen, bara för att upptäcka att den upplever sig för svag eller är rädd för att vara ensam. I stället så övertygas partnern om att ingen kan älska den BÄTTRE ÄN JAG.”

Better than me är en emotionell poplåt som bygger på ett behagligt rytmiskt arrangemang och stark melodi. Med andra ord får vi en stark inledning på det nya året av Julia.
Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply