Idag släpper Niklas Lock, tidigare medlem i drömpopduon Dream Lake, sin tredje singel under artistnamnet Willar. Med The Moon ger artisten oss en varm och drömliknande låt att bara försvinna in i. En låt som passar extra fint att få uppleva nu när vintern svept in över landet. Vid sin sida på sångspåret har han Hanna Nordqvist, som anars är sångare i bandet Villa Rivercat.

Om singeln berättar Niklas för bloggen:

“Den stjärnklara natthimlen med all dess mystik har varit en inspiration till den här låten. Månen har alltid fascinerat mig. Den är en av de många förutsättningar för vår existens på jorden. Månen har i alla tider ansetts vara mytomspunnen, något som tros påverka oss. Låten handlar om att söka efter lyckan inom sig samt att finna känslan av harmoni med universum och allt runt omkring”.

The Moon släpps tillsammans med en musikvideo regisserad av Federica Poiana, student på Fotoskolan STHLM.
Federica berättar om hennes vision med videon:

”Inspirationen bakom videon är en djup längtan efter frihet och barnlik spänning. Det är vad huvudpersonen söker efter, pendlande mellan dagdrömmar och verklighet.”

Resultatet har premiär här i bloggen så klicka igång videon och dröm dig bort.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.