Idag släpper Niklas Lock, tidigare medlem i drömpopduon Dream Lake, sin tredje singel under artistnamnet Willar. Med The Moon ger artisten oss en varm och drömliknande låt att bara försvinna in i. En låt som passar extra fint att få uppleva nu när vintern svept in över landet. Vid sin sida på sångspåret har han Hanna Nordqvist, som anars är sångare i bandet Villa Rivercat.

Svensk Pop Apple Music

Om singeln berättar Niklas för bloggen:

“Den stjärnklara natthimlen med all dess mystik har varit en inspiration till den här låten. Månen har alltid fascinerat mig. Den är en av de många förutsättningar för vår existens på jorden. Månen har i alla tider ansetts vara mytomspunnen, något som tros påverka oss. Låten handlar om att söka efter lyckan inom sig samt att finna känslan av harmoni med universum och allt runt omkring”.

The Moon släpps tillsammans med en musikvideo regisserad av Federica Poiana, student på Fotoskolan STHLM.
Federica berättar om hennes vision med videon:

”Inspirationen bakom videon är en djup längtan efter frihet och barnlik spänning. Det är vad huvudpersonen söker efter, pendlande mellan dagdrömmar och verklighet.”

Resultatet har premiär här i bloggen så klicka igång videon och dröm dig bort.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011