Carolyn Hunter är en artist med bas i staten Colorado i USA. Hon är just nu aktuell med albumet Lovelight och i samband med den släpper hon även musikvideon till singeln Felt like love som från början släpptes i somras.

Följ på Apple Music

Här bjuder artisten oss på en skönt medryckande poplåt med varm och retrodoftande basgång samt melodi som fick mig att ögonblickligen fastna för detta. Lägg sedan till Carolyns mjuka, nästan drömliknande röst som passar perfekt till arrangemanget.
Definitivt en artist och låt som borde falla fans av Maggie Rogers, HAIM eller Taylor Swift i smaken. Eller vad säger du?
Du hör och ser resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011