Kärleken kan ibland vara beroendeframkallande och mörk. Precis detta är vad Amerikanska Lily Donat sjunger om i Most Important Man. Genom den djupa och ärliga texten vill artistens kapsla in upplevelsen av att vara helt insnärjd i ett romantiskt förhållande med en narcissist, och hitta sig  själv som en villig deltagare i dysfunktion. Lily skrev låten i ett försök att släppa den mentala besattheten av hennes vilja att välja det ohälsosamma. 

Apple Music

Målet med produktionen var att knyta an till mörkret utan att fördjupa sig i sorg. Eftersom texten bär på en så melankolisk vibb var det viktigt för Lily att instrumenteringen skulle bära på rytmiska element för att hålla lyssnaren något upphöjd genom hela berättelsen. 

Som en bitterljuv mardröm skulle jag vilja beskriva Most Important Man, som helt klart för lyssnaren till en plats av mystik och tät kärleksdimma. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.