Kärleken kan ibland vara beroendeframkallande och mörk. Precis detta är vad Amerikanska Lily Donat sjunger om i Most Important Man. Genom den djupa och ärliga texten vill artistens kapsla in upplevelsen av att vara helt insnärjd i ett romantiskt förhållande med en narcissist, och hitta sig  själv som en villig deltagare i dysfunktion. Lily skrev låten i ett försök att släppa den mentala besattheten av hennes vilja att välja det ohälsosamma. 

Popmuzik Lover Patreon

Målet med produktionen var att knyta an till mörkret utan att fördjupa sig i sorg. Eftersom texten bär på en så melankolisk vibb var det viktigt för Lily att instrumenteringen skulle bära på rytmiska element för att hålla lyssnaren något upphöjd genom hela berättelsen. 

Som en bitterljuv mardröm skulle jag vilja beskriva Most Important Man, som helt klart för lyssnaren till en plats av mystik och tät kärleksdimma. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011