Med låten You Look Better ger den Auckland-baserade pop-rockaren Sam Cullen sin tredje utgåva från kommande EP:n Run. Singeln är en hårt slående, 80-talsinspirerad hymn, gjord för att spelas högt och skriks ut.

Nordiska Favoriter

”Den här låten har funnits på min bärbara dator i någon form i nästan två år. Produktionen har i stort sett förblivit densamma men texterna hashades äntligen ut i år med hjälp av Ryan Connaghan (Haven). Produktionsmässigt är jag superstolt över den här. Det enormt låter och är gjord för att spelas så högt som mänskligt möjligt. Jag älskar verkligen var den här låten har hamnat och är så otroligt glad att nu kalla den min och din.”

Sam Cullen

Med massiva, utarbetade produktionsval målar låten upp en känslomässig bild av hjärtesorg och insikt. Låten bär på Cullens anthemiska, tunga indie-pop-sound och är skriven av Ryan Connaghan (Haven) samt co-producerad av långvarig samarbetspartner Chris Scott tillsammans med den brittiska ingenjören Mikael Wills. Helt klart en grym låt som ni absolut inte får missa!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.