Med låten You Look Better ger den Auckland-baserade pop-rockaren Sam Cullen sin tredje utgåva från kommande EP:n Run. Singeln är en hårt slående, 80-talsinspirerad hymn, gjord för att spelas högt och skriks ut.

Nordiska Favoriter

”Den här låten har funnits på min bärbara dator i någon form i nästan två år. Produktionen har i stort sett förblivit densamma men texterna hashades äntligen ut i år med hjälp av Ryan Connaghan (Haven). Produktionsmässigt är jag superstolt över den här. Det enormt låter och är gjord för att spelas så högt som mänskligt möjligt. Jag älskar verkligen var den här låten har hamnat och är så otroligt glad att nu kalla den min och din.”

Sam Cullen

Med massiva, utarbetade produktionsval målar låten upp en känslomässig bild av hjärtesorg och insikt. Låten bär på Cullens anthemiska, tunga indie-pop-sound och är skriven av Ryan Connaghan (Haven) samt co-producerad av långvarig samarbetspartner Chris Scott tillsammans med den brittiska ingenjören Mikael Wills. Helt klart en grym låt som ni absolut inte får missa!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011