Med låten You Look Better ger den Auckland-baserade pop-rockaren Sam Cullen sin tredje utgåva från kommande EP:n Run. Singeln är en hårt slående, 80-talsinspirerad hymn, gjord för att spelas högt och skriks ut.

”Den här låten har funnits på min bärbara dator i någon form i nästan två år. Produktionen har i stort sett förblivit densamma men texterna hashades äntligen ut i år med hjälp av Ryan Connaghan (Haven). Produktionsmässigt är jag superstolt över den här. Det enormt låter och är gjord för att spelas så högt som mänskligt möjligt. Jag älskar verkligen var den här låten har hamnat och är så otroligt glad att nu kalla den min och din.”

Sam Cullen

Med massiva, utarbetade produktionsval målar låten upp en känslomässig bild av hjärtesorg och insikt. Låten bär på Cullens anthemiska, tunga indie-pop-sound och är skriven av Ryan Connaghan (Haven) samt co-producerad av långvarig samarbetspartner Chris Scott tillsammans med den brittiska ingenjören Mikael Wills. Helt klart en grym låt som ni absolut inte får missa!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply