Den australiensiska alternativa popartisten Chymes samarbetar med sångaren och låtskrivaren Jack Newsome i F It ILY. Här sammanförs elektronisk produktion med punkterad melodi som skapar en riktigt stark poplåt. 

”Sättet jag älskar den här låten är galet. Den är så vackert, men den är också en hit. För mig berättar texterna en historia om den där spänningen mellan två personer precis innan de säger ”Jag älskar dig”. Den är spännande, läskig, spänd och magisk känslan. Jag känner att den här låten verkligen kapslar in alla dessa saker, samtidigt som den känns rolig och lite firande. Att arbeta med Jack på den här låten har varit en dröm, och hans röst är så bra att den får mig att vilja skrika (på ett positivt sätt!!!!). Han är en så begåvad artist, och jag känner mig verkligen så privilegierad att få vara med på den här låten med honom”

Chymes

F it ILY skrevs så snabbt att den bara rann ur oss. Låten är så ärlig! Det är det ögonblicket du släpper taget om det som är säkert och blottar din själ. När jag producerade spåret ville jag att instrumenten och sången skulle kännas lika råa som texten, och när Chymes hörde av sig visste jag att detta var det perfekta tillfället att samarbeta.”

Jack Newsome

Hooken är omedelbar och tillhörande läckra lyric-videon ramar in kärlekstemat i ett snyggt Windows-format.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply