Den australiensiska alternativa popartisten Chymes samarbetar med sångaren och låtskrivaren Jack Newsome i F It ILY. Här sammanförs elektronisk produktion med punkterad melodi som skapar en riktigt stark poplåt. 

DOLBY ATMOS

”Sättet jag älskar den här låten är galet. Den är så vackert, men den är också en hit. För mig berättar texterna en historia om den där spänningen mellan två personer precis innan de säger ”Jag älskar dig”. Den är spännande, läskig, spänd och magisk känslan. Jag känner att den här låten verkligen kapslar in alla dessa saker, samtidigt som den känns rolig och lite firande. Att arbeta med Jack på den här låten har varit en dröm, och hans röst är så bra att den får mig att vilja skrika (på ett positivt sätt!!!!). Han är en så begåvad artist, och jag känner mig verkligen så privilegierad att få vara med på den här låten med honom”

Chymes

F it ILY skrevs så snabbt att den bara rann ur oss. Låten är så ärlig! Det är det ögonblicket du släpper taget om det som är säkert och blottar din själ. När jag producerade spåret ville jag att instrumenten och sången skulle kännas lika råa som texten, och när Chymes hörde av sig visste jag att detta var det perfekta tillfället att samarbeta.”

Jack Newsome

Hooken är omedelbar och tillhörande läckra lyric-videon ramar in kärlekstemat i ett snyggt Windows-format.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011