Med släppet av singeln Energy debuterar Australiensiska Lost Casual. Från första stund är låten atmosfärisk och och fängslande bra. Med en stor mängd soul skapas här fascinerande melodier som kombineras med djupa texter. Låten är perfekt avväg mellan avslappnad och fartfylld och passar lika bra på dansgolven som till de som är vilsna och förkrossade. 

Popmuzik Lover

Energy är centrerad kring idén om ett misslyckat förhållande, fångat i den där obekväma, tysta, föraktfulla zonen. Det där unika helvetet där du vet att det är klart men det är inte över än.”

Lost Casual

Det här är helt klart en låt i min smak. Därtill har artisten en unik röst som verkligen passar sig perfekt till den här typen av musik. Lyxiga melodier varvas med snygg produktion och mycket reverb. 

Vem är Lost Casual då? Egentligen heter han Kyle Maguire är en talangfull sångare, multiinstrumentalist och producent. Baserad i Sydney skriver Lost Casual texter som bygger på personliga erfarenheter som förhoppningsvis många kan känna igen sig i. Artisten kombinerar olika unika och experimentella ljud med intrikata melodier och sammanför på så sätt olika genrer. Något som resulterar i fusioner som är stadigt sammanfogad av artistens känslomässiga undertoner.

Idag den 9:e December släpps en livevideo från Bear Island på Sidneys sydöstra kust. Snyggt filmat fångas artisten här i skymningen och ni får helt klart inte missa det instrumentala break-et från 2:51. Se livevideon här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.