Med släppet av singeln Energy debuterar Australiensiska Lost Casual. Från första stund är låten atmosfärisk och och fängslande bra. Med en stor mängd soul skapas här fascinerande melodier som kombineras med djupa texter. Låten är perfekt avväg mellan avslappnad och fartfylld och passar lika bra på dansgolven som till de som är vilsna och förkrossade. 

Popmuzik Popcast

Energy är centrerad kring idén om ett misslyckat förhållande, fångat i den där obekväma, tysta, föraktfulla zonen. Det där unika helvetet där du vet att det är klart men det är inte över än.”

Lost Casual

Det här är helt klart en låt i min smak. Därtill har artisten en unik röst som verkligen passar sig perfekt till den här typen av musik. Lyxiga melodier varvas med snygg produktion och mycket reverb. 

Vem är Lost Casual då? Egentligen heter han Kyle Maguire är en talangfull sångare, multiinstrumentalist och producent. Baserad i Sydney skriver Lost Casual texter som bygger på personliga erfarenheter som förhoppningsvis många kan känna igen sig i. Artisten kombinerar olika unika och experimentella ljud med intrikata melodier och sammanför på så sätt olika genrer. Något som resulterar i fusioner som är stadigt sammanfogad av artistens känslomässiga undertoner.

Idag den 9:e December släpps en livevideo från Bear Island på Sidneys sydöstra kust. Snyggt filmat fångas artisten här i skymningen och ni får helt klart inte missa det instrumentala break-et från 2:51. Se livevideon här i bloggen!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.