Fjärde singeln för 2021 med kanadensiska Soran heter Tired. Här ser vi artisten uttrycka ännu mer kreativ frihet i sitt låtskrivande samtidigt som han kliver in i sin fulla potential som artist.

Svensk Pop

Denna elektroniska alternativa poplåt behandlar sorg och mer specifikt den man känner efter ett uppbrott. 

”Verserna är skrivna med huvudet, refrängen med hjärtat. Jag ville skildra den ständiga fram och tillbaka känslan och förvirringen som går igenom ens sinne efter ett uppbrott.”

Soran

Singeln osar av ärlighet och utforskande hop-hop, alternativ RnB och atmosfärsik elektronisk pop med mjuka stämmor. Med sina tydliga pop-hooks och melodier är Soran redo att spricka i sömmarna och skapa sin egen unika plats i branschen.

Med släppet av Tired lovar även sångaren mycket mer musik inför 2022. Galen förtjust i den här typen av sound ser jag helt klart fram emot mer musik.

”Min superkraft är att göra musik. Jag införlivar mina konstnärliga inspirationer från R&B till pop och mitt arv av japansk kultur. Allt har verkligen stämt, och musiken är bara Soran.”

Soran
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.