Har du någonsin upplevt en kärlek som långsamt blir avlägsen och kall? Då har Sophie Simmons hymnen för dig. Efter att ha släppt Shadows med Frank Walker och Nevada tidigare i år gör artisten en stark come-back med låten Love Turns Lonely. Sophies sammetslena röst lyser igenom den organiska instrumenteringen och filmiska melodin. Med en hjärtlig leverans berätta hon djupt och ärligt om personliga erfarenheter. Här har sångerskan satt sig ner med Johannes Burger, Joel Zimmerman och författaren Asdis Maria Vioarsdottir för att skapa en romantiska ballad om ett dalande förhållande och den ensamhet som kan följa med det.

DOLBY ATMOS

”’Love Turns Lonely är mitt första soloutsläpp på länge. Jag tog en paus från att släppa för att fokusera på att skriva för andra artister. Den här låten blev ett väldigt organiskt sätt att komma tillbaka till artisteriet. Jag skrev den med tre av mina närmaste vänner, och jag tror att du kan höra kärleken i den. Love Turns Lonely handlar om ett dåligt förhållande, där partnern i låten är avlägsna varandra. Berättaren är förlorad och kärleken de hade vänder sakta till ensamhet.”

Sophie Simmons

Baserad i Los Angeles började Sophie sjunga vid fyra års ålder. Hon har sedan dess uppträtt för publik så stor som 20 000 och har samlat över 300 miljoner streams på sina släpp som artist.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011