Har du någonsin upplevt en kärlek som långsamt blir avlägsen och kall? Då har Sophie Simmons hymnen för dig. Efter att ha släppt Shadows med Frank Walker och Nevada tidigare i år gör artisten en stark come-back med låten Love Turns Lonely. Sophies sammetslena röst lyser igenom den organiska instrumenteringen och filmiska melodin. Med en hjärtlig leverans berätta hon djupt och ärligt om personliga erfarenheter. Här har sångerskan satt sig ner med Johannes Burger, Joel Zimmerman och författaren Asdis Maria Vioarsdottir för att skapa en romantiska ballad om ett dalande förhållande och den ensamhet som kan följa med det.

Apple Music Svensk Pop

”’Love Turns Lonely är mitt första soloutsläpp på länge. Jag tog en paus från att släppa för att fokusera på att skriva för andra artister. Den här låten blev ett väldigt organiskt sätt att komma tillbaka till artisteriet. Jag skrev den med tre av mina närmaste vänner, och jag tror att du kan höra kärleken i den. Love Turns Lonely handlar om ett dåligt förhållande, där partnern i låten är avlägsna varandra. Berättaren är förlorad och kärleken de hade vänder sakta till ensamhet.”

Sophie Simmons

Baserad i Los Angeles började Sophie sjunga vid fyra års ålder. Hon har sedan dess uppträtt för publik så stor som 20 000 och har samlat över 300 miljoner streams på sina släpp som artist.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.