Det är dags för svensk/brittiska HANNA att debutera med den glittrande pop-låten Don’t Cut Your Angels. Här flätar hon samman det bästa av danspop med synthpop och ger en energifylld singel med nostalgisk 80-tals touch. 

Popmuzik Lover Patreon

Om något är låten positiv, upplyftande och bär på en omedelbar hook. Men den avslöjar även en djupare sanning om att hålla det inre barnet vid liv och ständigt vara nyfiken på livet.

HANNAs debutalbum väntas komma våren 2022 där hon samarbetat med Sam Martin som bland annat arbetat med Pet Shop Boys och Albin Meldau. Med all säkerhet kan vi vänta oss en rejäl överdos av snygga synthar och magisk pop. Singeln Don’t Cut Your Angels lovar otroligt gott och vi är galet förtjusta. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011