Det är dags för svensk/brittiska HANNA att debutera med den glittrande pop-låten Don’t Cut Your Angels. Här flätar hon samman det bästa av danspop med synthpop och ger en energifylld singel med nostalgisk 80-tals touch. 

Popmuzik Podcast

Om något är låten positiv, upplyftande och bär på en omedelbar hook. Men den avslöjar även en djupare sanning om att hålla det inre barnet vid liv och ständigt vara nyfiken på livet.

HANNAs debutalbum väntas komma våren 2022 där hon samarbetat med Sam Martin som bland annat arbetat med Pet Shop Boys och Albin Meldau. Med all säkerhet kan vi vänta oss en rejäl överdos av snygga synthar och magisk pop. Singeln Don’t Cut Your Angels lovar otroligt gott och vi är galet förtjusta. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.