Sophie and the Giants är tillbaka för att förgylla kvällarna med nya Golden Nights. Som en ode till att gå vilse i stunden med någon speciell bär låten på starka synthmelodier och Sophies unika röst. Återigen imponerar bandet genom att skapa ljudeskapism som för oss direkt till disco-eran. Bakom låten finner vi även klubbveteranerna Benny Benassi och Dardust som känns som ett perfekt samarbete för att skapa dansmusik av hög kvalitet. 

DOLBY ATMOS

Singeln följer de senaste låtarna Right Now och megahit samarbetet med Purple Disco Machine. Sophie and the Giants har ägnat det senaste året åt att förfina sitt livsbejakande elektropop-ljud som redan har vunnit fans på Radio med stöd från BBC Radio 1 & Radio X i Storbritannien. Nästa år utlovas en Europaturné men tills dess lyssnar vi in de eteriska Golden Nights med sin läckra ljud och dansvänliga rytm. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011