Skriven från en plats av rå sanning och feminin sårbarhet utforskar Dare Summer vem hon är, hur hon ser sig själv och hur hon ses av andra på nya låten Little White Things. De små vita saker hon sjunger om i låten symboliserar lögner, piller och månens reflektion. Här tittar hon djupt in och erkänner sina brister och svagheter, sina framgångar och misslyckanden, sin glädje och sin känsla för äventyr. I detta ständiga sökande är dock Dare hela tiden fast besluten att fortsätta, oavsett vad. 

Snyggt producerad rymmer singeln en akustisk pianoslinga som svävar högt, 80-tals synthar och en reverbfylld lead-stämma. Med inspiration från klassiska låtskrivare som Elton John och Carole King, 70-talets disco-era, 80-talets synth fångar artisten det bästa av det bästa i singeln Little White Things. 

Sångaren har skrivit låtar så länge hon kan minnas och är känd för sin mångsidighet och bekvämlighet med att skriva både elektropop och känsloladdade pianoballader. Oftast inledas alla låtar med piano som speglar hennes humör och situation, därefter finner artisten melodier, harmonin och sätter ord på sina upplevelser.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.