Nyligen släppte Modernlove. EP:n Monochrome Blue som fann stöd från otaliga spellistor och musikbloggar. Nu är de redan tillbaka med nya singeln Us. Med samma breda och euforiska ljudbild som tidigare är låten en galopperande euforisk indiepopdänga. Skimrande gitarrer och en arenaliknande refräng visar dock på en lite ny riktning och önskan om de riktigt stora scenerna.

Popmuzik Popcast

Us är faktiskt är den första låten vi någonsin skrivit tillsammans. Det är en så rå låt i ordets alla bemärkelser: energin, texten och produktionen. När vi skrev låten klickade något i oss. Det är något konstigt romantiskt med spåret även om det är en break-up låt finns ett hoppfullt och upplyftande tema. Vi längtar efter att publiken ska sjunga med oss trots att det är en sorglig låt.”

modernlove.

Som namnet antyder är detta en berättelse om modern kärlek och utforskar komplexiteten i de moderna liven hos tjugo-åringar. Även om bandmedlemmarnas liv fortfarande är komplicerade har Barry, Cian, Danny och Graham från Drogheda redan spikat sitt ljud och levererar polerad, indiepop med en snygg 90-tal glans. Ni hör Us här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.