Nyligen släppte Modernlove. EP:n Monochrome Blue som fann stöd från otaliga spellistor och musikbloggar. Nu är de redan tillbaka med nya singeln Us. Med samma breda och euforiska ljudbild som tidigare är låten en galopperande euforisk indiepopdänga. Skimrande gitarrer och en arenaliknande refräng visar dock på en lite ny riktning och önskan om de riktigt stora scenerna.

Popmuzik Podcast

Us är faktiskt är den första låten vi någonsin skrivit tillsammans. Det är en så rå låt i ordets alla bemärkelser: energin, texten och produktionen. När vi skrev låten klickade något i oss. Det är något konstigt romantiskt med spåret även om det är en break-up låt finns ett hoppfullt och upplyftande tema. Vi längtar efter att publiken ska sjunga med oss trots att det är en sorglig låt.”

modernlove.

Som namnet antyder är detta en berättelse om modern kärlek och utforskar komplexiteten i de moderna liven hos tjugo-åringar. Även om bandmedlemmarnas liv fortfarande är komplicerade har Barry, Cian, Danny och Graham från Drogheda redan spikat sitt ljud och levererar polerad, indiepop med en snygg 90-tal glans. Ni hör Us här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Dolby Atmos
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.