Nyligen släppte Modernlove. EP:n Monochrome Blue som fann stöd från otaliga spellistor och musikbloggar. Nu är de redan tillbaka med nya singeln Us. Med samma breda och euforiska ljudbild som tidigare är låten en galopperande euforisk indiepopdänga. Skimrande gitarrer och en arenaliknande refräng visar dock på en lite ny riktning och önskan om de riktigt stora scenerna.

Favoriter Apple Music

Us är faktiskt är den första låten vi någonsin skrivit tillsammans. Det är en så rå låt i ordets alla bemärkelser: energin, texten och produktionen. När vi skrev låten klickade något i oss. Det är något konstigt romantiskt med spåret även om det är en break-up låt finns ett hoppfullt och upplyftande tema. Vi längtar efter att publiken ska sjunga med oss trots att det är en sorglig låt.”

modernlove.

Som namnet antyder är detta en berättelse om modern kärlek och utforskar komplexiteten i de moderna liven hos tjugo-åringar. Även om bandmedlemmarnas liv fortfarande är komplicerade har Barry, Cian, Danny och Graham från Drogheda redan spikat sitt ljud och levererar polerad, indiepop med en snygg 90-tal glans. Ni hör Us här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011