Filip Lundgren laddar inför sin kommande EP och släpper här singeln Feber. Med låten skickar Filip ut ett vykort från platsen man hamnar när feberdrömmarnas onda universum tränger sig på. När man ser sig själv utifrån och upptäcker att man inte står upp för sig själv, men ändå är helt oförmögen att göra någonting åt det.

Filip berättar om låten:

”Låten kom till under en av de snöigaste dagarna i Stockholm våren 2021, när jag helt plötsligt fann mig själv instängd i en bil mitt i snöstormen och trafikkaoset på Essingeleden. Tanken slog mig att om jag freakade ur nu skulle jag inte kunna göra så mycket åt det. På ett sätt paralyserad, även om handlingskraften finns där. Instängdheten i bilen blev en slags fysisk projektion av de tankar och känslor jag beskriver i texten.”

Med stadig puls i trummorna och stark melodi levererar Filip ännu en lysande indiepoplåt. Det är energi, frustration och som gjort för de stora arenorna. Du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.