Filip Lundgren laddar inför sin kommande EP och släpper här singeln Feber. Med låten skickar Filip ut ett vykort från platsen man hamnar när feberdrömmarnas onda universum tränger sig på. När man ser sig själv utifrån och upptäcker att man inte står upp för sig själv, men ändå är helt oförmögen att göra någonting åt det.

Favoriter Apple Music

Filip berättar om låten:

”Låten kom till under en av de snöigaste dagarna i Stockholm våren 2021, när jag helt plötsligt fann mig själv instängd i en bil mitt i snöstormen och trafikkaoset på Essingeleden. Tanken slog mig att om jag freakade ur nu skulle jag inte kunna göra så mycket åt det. På ett sätt paralyserad, även om handlingskraften finns där. Instängdheten i bilen blev en slags fysisk projektion av de tankar och känslor jag beskriver i texten.”

Med stadig puls i trummorna och stark melodi levererar Filip ännu en lysande indiepoplåt. Det är energi, frustration och som gjort för de stora arenorna. Du hör låten här nedan.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.