Filip Lundgren laddar inför sin kommande EP och släpper här singeln Feber. Med låten skickar Filip ut ett vykort från platsen man hamnar när feberdrömmarnas onda universum tränger sig på. När man ser sig själv utifrån och upptäcker att man inte står upp för sig själv, men ändå är helt oförmögen att göra någonting åt det.

POPMUZIK LOVER 2

Filip berättar om låten:

”Låten kom till under en av de snöigaste dagarna i Stockholm våren 2021, när jag helt plötsligt fann mig själv instängd i en bil mitt i snöstormen och trafikkaoset på Essingeleden. Tanken slog mig att om jag freakade ur nu skulle jag inte kunna göra så mycket åt det. På ett sätt paralyserad, även om handlingskraften finns där. Instängdheten i bilen blev en slags fysisk projektion av de tankar och känslor jag beskriver i texten.”

Med stadig puls i trummorna och stark melodi levererar Filip ännu en lysande indiepoplåt. Det är energi, frustration och som gjort för de stora arenorna. Du hör låten här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011