Att blanda ihop lust med kärlek kan vara livsfarligt och föra med sig en hel del konsekvenser. Singeln Lust Is Not Enough talar om just detta. Genom en förhållandevis upplyftande elektronisk produktion med mängder av retro-element får vi en låt som drar influenser från ett brett spektrum av genrer så som rock, pop-punk och new wave. Det står tydligt att Loenbaek har en oklanderlig smak för elektroniska syntar och förmågan att måla upp stora maffiga ljudbilder. 

Nordiska Favoriter

Själva artisten Loenbaek ämnar att skapa en uppslukande värld genom musik. Med inslag av 80-talet skapar han syntiga ljudlandskap och pulserande beats tillsammans med begåvade sångare över hela världen. Musiken beskriver artisten som kall men inte skrämmande, inåtvänd och filmisk. Han frammanar bilder av ödsliga landskap, dystopisk arkitektur och sci-fi-teknik. Efter en livstid av att ha bott över hela världen och fått lära sig att passa in för att överleva, är den kreativa friheten han upplever genom Loenbaek-projektet förlösande. 

Ni hör Lust Is Not Enough här! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011