I låten Best Friend vill Drew Schueler skapa en optimistisk atmosfär för människor som vill känna ung sommarkärlek, året runt. Versen berättar en tydlig story för att sedan explodera ut i storartade elektroniska refränger. Låten blandar skimrande syntar med snygga gitarrer och mängder av stämmor för att skapa en innovativ men ändå igenkännande känsla.  

Popmuzik Popcast

Drew Schueler beskrivs som en mästare på att skapa unika låtar fulla av livfull sång och melodi. Hans elektro-pop synth-texturer, elgitarrer och programmerade beats liknar Lauv, Justin Bieber och LANY.

”Jag har alltid varit fascinerad av alla aspekter av att skapa musik. Som med all typ av konst är varje liten detalj viktig och jag älskar att veta allt som ingår i min musik.”

Drew Schueler

Från början gjorde sig Drew ett namn som frontfigur och producent för ett alternativt popband, men är det regelrätt pop som gäller ni hör Best Friend här!

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.