I låten Best Friend vill Drew Schueler skapa en optimistisk atmosfär för människor som vill känna ung sommarkärlek, året runt. Versen berättar en tydlig story för att sedan explodera ut i storartade elektroniska refränger. Låten blandar skimrande syntar med snygga gitarrer och mängder av stämmor för att skapa en innovativ men ändå igenkännande känsla.  

Popmuzik Lover Patreon

Drew Schueler beskrivs som en mästare på att skapa unika låtar fulla av livfull sång och melodi. Hans elektro-pop synth-texturer, elgitarrer och programmerade beats liknar Lauv, Justin Bieber och LANY.

”Jag har alltid varit fascinerad av alla aspekter av att skapa musik. Som med all typ av konst är varje liten detalj viktig och jag älskar att veta allt som ingår i min musik.”

Drew Schueler

Från början gjorde sig Drew ett namn som frontfigur och producent för ett alternativt popband, men är det regelrätt pop som gäller ni hör Best Friend här!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011