London-födda, LA-baserade Aiyana-Lee ger oss den attitydfyllda Rich Kids. En låt som utforskar hennes tankar kring materialism och vikten av att älska sig själv. Här blandas R&B med folk-rotade element i en härligt distad miljö som är fire! 

Skicka in din musik

Singeln är tagen från artistens kommande projekt där hon bland annat samarbetat med GRAMMY-prisbelönta producenten Neff-U, Sebastian Kole, Nathalia Marshall och Nicole Daciana Anderson

Ariyana-Lees röst talar för sig själv och är den senaste värvningen till den legendariska musikchefen L.A. Reids underhållningsföretag HITCO.

”Med rösten från en gudinna finns det en ton och ett djup som är uppenbart i Aiyana-Lees musik som gör det svårt att tro att nykomlingen bara är 20 år gammal. Jag är stolt över att presentera Aiyana-Lee som den nyaste medlemmen i HITCO-familjen.”

L.A. Reid
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK SUMMER
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011