London-födda, LA-baserade Aiyana-Lee ger oss den attitydfyllda Rich Kids. En låt som utforskar hennes tankar kring materialism och vikten av att älska sig själv. Här blandas R&B med folk-rotade element i en härligt distad miljö som är fire! 

Svensk Pop

Singeln är tagen från artistens kommande projekt där hon bland annat samarbetat med GRAMMY-prisbelönta producenten Neff-U, Sebastian Kole, Nathalia Marshall och Nicole Daciana Anderson

Ariyana-Lees röst talar för sig själv och är den senaste värvningen till den legendariska musikchefen L.A. Reids underhållningsföretag HITCO.

”Med rösten från en gudinna finns det en ton och ett djup som är uppenbart i Aiyana-Lees musik som gör det svårt att tro att nykomlingen bara är 20 år gammal. Jag är stolt över att presentera Aiyana-Lee som den nyaste medlemmen i HITCO-familjen.”

L.A. Reid
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.