Med en förkärlek till artister som AJR och Jon Bellion blir det helt omöjligt för mig att inte älska vancouver-baserade duon RYYZN. Nu mera står de på egna ben och släpper äntligen singeln Descriptions helt independent. Tagen från en serie av låtar skrivna under en utmaning att göra 85 produktioner på 85 veckor. Handlar singeln om att vara kär, men att inte vara lika bra på att uttrycka sig i relationen som ens partner. Tillhörande musikvideo är filmad, regisserad och producerad av duon själva och kommer släppas en vecka efter release. 

Apple Music

Med stora dans-drivna synthar och maffiga trummor skapar RYYZN en oförglömlig lyssningsupplevelse som griper tag i en omedelbart. Texten är ärlig och pop-influenserna tydliga, med en kommersiell gångbarhet som gör låten klippt och skuren för radio. 

Rädsla för engagemang och att lägga all sin tillit i någon annan är direkt talande till dagens generation. Således kan många känna igen sig i texten och den energifylld melodin. Trots sin melankoliska innebörd lyckas alltså RYYZN skapa en upplyftande låt som förhoppningsvis kan skingra molnens tvivel och hjälpa folk att se klart. Jag hör i alla fall den här låten eka på en stor arena.

RYYZN består av David York och Jessie Elias som tillsammans skapat musik med med över 10 miljoner lyssningar. Frågar ni mig kommer nya låten nå dessa siffror själv. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.