Född i USA men nu mera bosatt i Kanada hann artisten Laur Elle flytta hela 15 gånger innan hon fyllde 11 år. Med fokus på elitgymnastik var det inte förrän i slutet av gymnasiet som musiken dök upp. Från början var det ett sätt att mildra en ångestladdad tonår men allteftersom blev Laur kär i låtskrivandet. Men istället för att följa drömmen valde artisten att plugga klart sin lärarexamen och avskydde varenda sekund. Men nu några år senare fokuserar hon helhjärtat på musiken igen. I dagsläget arbetas det på en deluxe-EP vid namn The Art of Pretending och i fredags släpptes Hate That You Love Me. En ösig indiepop rock låt som fångar känslan av att bli kär i någon vid helt fel tid i livet.

POPMUZIK LOVER 2

Hate That You Love Me är en upbeat modern poprocklåt om att träffa rätt person vid fel tidpunkt. Jag skrev den efter det värsta uppbrottet jag någonsin upplevt. Jag mådde psykiskt dåligt och ville ta mig tid att hitta mig själv igen. Men så fort jag började göra det träffade jag såklart den mest fantastiska personen i världen och kunde inte stå ut med tanken på att förlora den. Jag kom på mig själv att pendla fram och tillbaka mellan att göra allt jag kunde för att läka medan jag var i ett nytt förhållande, till att känna skuld för att jag inte var redo.”

Laur Elle

Jag är faktiskt helt besatt av beatet i den här låten, det är pop men ändå lite mer hårdare draget. Rösten bär på en nerv av melankoli och gitarrerna kompletterar känslan hur bra som helst. Ta en lyssning nu! 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Covered PSB
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011