Artisten MARINA överbryggar genrer genom att slå sig ihop med Chicago-baserade indiepopbandet Beach Bunny. Här ger hon en ny tappning av sin låt I Love You But I Love Me More. Originalversion finner vi på hennes femte studioalbum Ancient Dreams In A Modern Land. Artistens atmosfäriska mjuka stämma blandas perfekt med Beach Bunnys i den organiskt instrumenterade produktionen som ger en härlig kontrast mellan det hårda och det mjuka.

Skicka in din musik

Såhär säger Beach Bunny om samarbetet: 

”När jag gick i gymnasiet förändrade Marina allt. Jag skulle inte göra musik idag om det inte var för henne. Hon är överlägset en av mina största inspirationskällor. Det är en sådan ära och ett privilegium att få vara en del av detta, speciellt på den här låten.”

MARINA

MARINA förbereder sig i detta nu på att ge sig ut på sin omfattande turné, med start februari 2022 i San Francisco. Kanske rent av att den här remixen blir av på turnén. Oavsett är jag galet förtjust i den mystiska texten och skrålande indie-ljudbilden. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011