Artisten MARINA överbryggar genrer genom att slå sig ihop med Chicago-baserade indiepopbandet Beach Bunny. Här ger hon en ny tappning av sin låt I Love You But I Love Me More. Originalversion finner vi på hennes femte studioalbum Ancient Dreams In A Modern Land. Artistens atmosfäriska mjuka stämma blandas perfekt med Beach Bunnys i den organiskt instrumenterade produktionen som ger en härlig kontrast mellan det hårda och det mjuka.

Popmuzik Popcast

Såhär säger Beach Bunny om samarbetet: 

”När jag gick i gymnasiet förändrade Marina allt. Jag skulle inte göra musik idag om det inte var för henne. Hon är överlägset en av mina största inspirationskällor. Det är en sådan ära och ett privilegium att få vara en del av detta, speciellt på den här låten.”

MARINA

MARINA förbereder sig i detta nu på att ge sig ut på sin omfattande turné, med start februari 2022 i San Francisco. Kanske rent av att den här remixen blir av på turnén. Oavsett är jag galet förtjust i den mystiska texten och skrålande indie-ljudbilden. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.