Progressivt, funkigt och nu även på engelska. Den listtoppande japanska artisten STEREO DIVE FOUNDATION fortsätter att expandera sitt universum och utforska nya sound när han släpper TRISTAR. Här är det glädje och upptempo som står i fokus, elektroniska syntar och glittrande effekter skapar en ljudbild som det blir svårt att stå still till. Raden ”Gör vad jag vill och gör vad jag behöver” upprepas gång på gång i refrängen vilket sänder ett tydligt budskap om att följa sin inre röst. Charmen är uppskruvad till max och melodin helt klart stark. Extra svag är jag för top-linen i refrängerna som känns som en tonartshöjning men ändå inte.

Soundet påminner ganska mycket om den funkiga våg som just nu dominerar k-pop. Jag hör mycket BTS och en klar kommersiell gångbarhet.

TRISTAR sjungs till skillnad från tidigare singlar helt på engelska i syfte att alla fans runtom i världen ska kunna ta till sig texten. Låten har även valts som ledmotiv till anime-serien Muv-Luv Alternative, bara en sådan sak. Mungiporna lär gå upp mot öronen efter ni lyssnat på den här singeln. Ni ser den tillhörande videon här i bloggen!

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.