Progressivt, funkigt och nu även på engelska. Den listtoppande japanska artisten STEREO DIVE FOUNDATION fortsätter att expandera sitt universum och utforska nya sound när han släpper TRISTAR. Här är det glädje och upptempo som står i fokus, elektroniska syntar och glittrande effekter skapar en ljudbild som det blir svårt att stå still till. Raden ”Gör vad jag vill och gör vad jag behöver” upprepas gång på gång i refrängen vilket sänder ett tydligt budskap om att följa sin inre röst. Charmen är uppskruvad till max och melodin helt klart stark. Extra svag är jag för top-linen i refrängerna som känns som en tonartshöjning men ändå inte.

Nordiska Favoriter

Soundet påminner ganska mycket om den funkiga våg som just nu dominerar k-pop. Jag hör mycket BTS och en klar kommersiell gångbarhet.

TRISTAR sjungs till skillnad från tidigare singlar helt på engelska i syfte att alla fans runtom i världen ska kunna ta till sig texten. Låten har även valts som ledmotiv till anime-serien Muv-Luv Alternative, bara en sådan sak. Mungiporna lär gå upp mot öronen efter ni lyssnat på den här singeln. Ni ser den tillhörande videon här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Lover
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.