Progressivt, funkigt och nu även på engelska. Den listtoppande japanska artisten STEREO DIVE FOUNDATION fortsätter att expandera sitt universum och utforska nya sound när han släpper TRISTAR. Här är det glädje och upptempo som står i fokus, elektroniska syntar och glittrande effekter skapar en ljudbild som det blir svårt att stå still till. Raden ”Gör vad jag vill och gör vad jag behöver” upprepas gång på gång i refrängen vilket sänder ett tydligt budskap om att följa sin inre röst. Charmen är uppskruvad till max och melodin helt klart stark. Extra svag är jag för top-linen i refrängerna som känns som en tonartshöjning men ändå inte.

Nordiska Favoriter

Soundet påminner ganska mycket om den funkiga våg som just nu dominerar k-pop. Jag hör mycket BTS och en klar kommersiell gångbarhet.

TRISTAR sjungs till skillnad från tidigare singlar helt på engelska i syfte att alla fans runtom i världen ska kunna ta till sig texten. Låten har även valts som ledmotiv till anime-serien Muv-Luv Alternative, bara en sådan sak. Mungiporna lär gå upp mot öronen efter ni lyssnat på den här singeln. Ni ser den tillhörande videon här i bloggen!

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011