Med stora mängder soul i rösten ger Dan Kiernan ut den första helt egenskrivna singeln. I Run with Scissors får vi en varm berättelse om att bli kär i en vän, men att sedan vara för rädd att berätta hur man verkligen känner. 

Nordiska Favoriter

”Som barn och vuxna har vi så många regler att följa som att inte springa med sax eller inte förstöra vänskap genom att bekänna din kärlek. Den här låten handlar om att bryta mot reglerna, det handlar om att säga att ma skiter i det till och istället följer magkänslan. Låten handlar om att ta risker och följa sitt hjärta. Jag hoppas att det får dig som lyssnar att vilja dansa i regnet, kyssa en främling och berätta för någon du älskar dem.”

Dan Kiernan

Lika upplyftande och glädjefylld som låtens text är får vi en produktion som matchar perfekt. Med en mängd elektroniska synthar skapas här en frisläppt pop-eufori som precis i enlighet med sångarens önskan får en att vilja springa fri. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011