Med stora mängder soul i rösten ger Dan Kiernan ut den första helt egenskrivna singeln. I Run with Scissors får vi en varm berättelse om att bli kär i en vän, men att sedan vara för rädd att berätta hur man verkligen känner. 

Popmuzik Popcast

”Som barn och vuxna har vi så många regler att följa som att inte springa med sax eller inte förstöra vänskap genom att bekänna din kärlek. Den här låten handlar om att bryta mot reglerna, det handlar om att säga att ma skiter i det till och istället följer magkänslan. Låten handlar om att ta risker och följa sitt hjärta. Jag hoppas att det får dig som lyssnar att vilja dansa i regnet, kyssa en främling och berätta för någon du älskar dem.”

Dan Kiernan

Lika upplyftande och glädjefylld som låtens text är får vi en produktion som matchar perfekt. Med en mängd elektroniska synthar skapas här en frisläppt pop-eufori som precis i enlighet med sångarens önskan får en att vilja springa fri. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.