Om 2020 var en berg- och dalbana är 2021 nöjesparken. Så beskriver rock-pop-singer-songwriter, Loviet relationen till musiken och livet. Förra året kom EP:n Everyone Knows the Thrill When it’s Over i höst kommer fullängdaren. Låten Picture markerar andra singeln från plattan och kan beskrivas som själv-utforskande. 

”Den här låten är jag mitt upp e i livet och elementen. I den här singeln känner jag att jag försöker nå tillbaka till en plats som är jordnära medan jag dras framåt i cyklerna av sociala medier och modernitet. Jag skapade den första demon vid mitt köksbord under en 14 dagars karantän och ville få bort alla min frustrationer. Jag vet inte vilken version av mig själv som jag lägger ut på nätet och jag förstår inte förhållandet jag har med sociala medier, men det plågar mig dagligen. Jag skulle vilja vara i fred och tycker allt är skevt, men jag skulle samtidigt vilja veta att det är värt det i slutändan.”

Loviet

Ljudbilden är djärv och presenterar en mångsidig dynamisk variation för öronen. Skimrande hookar och förankras i partysvett och rock”n”roll anda. Med en nostalgiska tråd drar artisten samman generationer och skapar något många kan relatera till. Med önskan att skapa ett mindre ytligt klimat inom musiken lyckas hon nå långt i mina ögon. Ni både ser videon till och hör låten Picture här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.