Om 2020 var en berg- och dalbana är 2021 nöjesparken. Så beskriver rock-pop-singer-songwriter, Loviet relationen till musiken och livet. Förra året kom EP:n Everyone Knows the Thrill When it’s Over i höst kommer fullängdaren. Låten Picture markerar andra singeln från plattan och kan beskrivas som själv-utforskande. 

Skicka in din musik

”Den här låten är jag mitt upp e i livet och elementen. I den här singeln känner jag att jag försöker nå tillbaka till en plats som är jordnära medan jag dras framåt i cyklerna av sociala medier och modernitet. Jag skapade den första demon vid mitt köksbord under en 14 dagars karantän och ville få bort alla min frustrationer. Jag vet inte vilken version av mig själv som jag lägger ut på nätet och jag förstår inte förhållandet jag har med sociala medier, men det plågar mig dagligen. Jag skulle vilja vara i fred och tycker allt är skevt, men jag skulle samtidigt vilja veta att det är värt det i slutändan.”

Loviet

Ljudbilden är djärv och presenterar en mångsidig dynamisk variation för öronen. Skimrande hookar och förankras i partysvett och rock”n”roll anda. Med en nostalgiska tråd drar artisten samman generationer och skapar något många kan relatera till. Med önskan att skapa ett mindre ytligt klimat inom musiken lyckas hon nå långt i mina ögon. Ni både ser videon till och hör låten Picture här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011