Om 2020 var en berg- och dalbana är 2021 nöjesparken. Så beskriver rock-pop-singer-songwriter, Loviet relationen till musiken och livet. Förra året kom EP:n Everyone Knows the Thrill When it’s Over i höst kommer fullängdaren. Låten Picture markerar andra singeln från plattan och kan beskrivas som själv-utforskande. 

Apple Music

”Den här låten är jag mitt upp e i livet och elementen. I den här singeln känner jag att jag försöker nå tillbaka till en plats som är jordnära medan jag dras framåt i cyklerna av sociala medier och modernitet. Jag skapade den första demon vid mitt köksbord under en 14 dagars karantän och ville få bort alla min frustrationer. Jag vet inte vilken version av mig själv som jag lägger ut på nätet och jag förstår inte förhållandet jag har med sociala medier, men det plågar mig dagligen. Jag skulle vilja vara i fred och tycker allt är skevt, men jag skulle samtidigt vilja veta att det är värt det i slutändan.”

Loviet

Ljudbilden är djärv och presenterar en mångsidig dynamisk variation för öronen. Skimrande hookar och förankras i partysvett och rock”n”roll anda. Med en nostalgiska tråd drar artisten samman generationer och skapar något många kan relatera till. Med önskan att skapa ett mindre ytligt klimat inom musiken lyckas hon nå långt i mina ögon. Ni både ser videon till och hör låten Picture här i bloggen. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.