Indie-pop at it’s finest är vad amerikanska Tor Miller levererar i Generation of Me. Anledningen till att jag säger så är för att han mixar indie-esk produktion med toung-and-cheek text som listar alla fallgropar artistens generation tenderar att trilla ner i. Det är således samhällsaktuellt samt talande, men även ifrågasättande av samtiden. Precis så som jag vill att indie ska vara. Till distade gitarrer och organisk instrumentering hör vi Tors raspiga och krispigt mixade röst stämma upp till inställningen att du måste älska något för att hata det. 

DOLBY ATMOS

”Generation of Me var en kreativ övning för att kliva ur min komfortzon och i slutändan satte låten tonen för mitt nya album. För första gången i min karriär hade jag full kontroll över vad jag gjorde och ingen i örat sa till mig vad jag skulle göra. Det var otroligt befriande och jag är så exalterad över att äntligen kunna dela denna nya musik med världen. ”

Tor Miller

Miller är en indie-pop-singer-songwriter baserad i New York City. Hans innerliga och ärliga sång, matchar perfekt med de ärligt berättande han står för. Artisten har charmat och fängslat publiken från Rockwood Music Hall på Manhattan, till scener på Lollapalooza och SXSW. Han har delat scenen med sådana som James Bay, Maggie Rogers, Aurora, George Ezra med fler. Videon till Generation of Me ser ni här i bloggen.

https://youtube.com/watch?v=ihqDWTl8iEM
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011