Indie-pop at it’s finest är vad amerikanska Tor Miller levererar i Generation of Me. Anledningen till att jag säger så är för att han mixar indie-esk produktion med toung-and-cheek text som listar alla fallgropar artistens generation tenderar att trilla ner i. Det är således samhällsaktuellt samt talande, men även ifrågasättande av samtiden. Precis så som jag vill att indie ska vara. Till distade gitarrer och organisk instrumentering hör vi Tors raspiga och krispigt mixade röst stämma upp till inställningen att du måste älska något för att hata det. 

Favoriter Apple Music

”Generation of Me var en kreativ övning för att kliva ur min komfortzon och i slutändan satte låten tonen för mitt nya album. För första gången i min karriär hade jag full kontroll över vad jag gjorde och ingen i örat sa till mig vad jag skulle göra. Det var otroligt befriande och jag är så exalterad över att äntligen kunna dela denna nya musik med världen. ”

Tor Miller

Miller är en indie-pop-singer-songwriter baserad i New York City. Hans innerliga och ärliga sång, matchar perfekt med de ärligt berättande han står för. Artisten har charmat och fängslat publiken från Rockwood Music Hall på Manhattan, till scener på Lollapalooza och SXSW. Han har delat scenen med sådana som James Bay, Maggie Rogers, Aurora, George Ezra med fler. Videon till Generation of Me ser ni här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

KMR Studios
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.