Sköna elektroniska indie-pop rytmer möter oss i Fighting For. Det är ett stökigt men ändå harmoniskt inferno där jag omedelbart golvs av en storartad öppning i fullproduktion. Såklart ett klockrent drag som får en att haja till. När Josha Daniel ändå lyckas fång mitt intresse så snabbt skulle man kunna tro att det falnar allteftersom låten går, men icke. Lagom tempoväxlingar gör att Fighting For hela tiden håller sig intressant. Tempot är konstant och syntharna noggrant utvalda. Det sjungs om en förlorad kärlek där kontentan är att alla är värda att kämpa för. 

Covered PSB

Funkiga gitarrer matchar synth-basen och de organiska trummorna. Den här låten kan jag lova är en publikfriare som får igång vilket party som helst.

Den 12 november landar Josha Daniels album men innan dess ville han trycka in en singel till emellan. Vilket med facit i hand var helt rätt val. Släpp loss till Fighting For. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011