Senaste albumet med Tears For Fears var Everybody Loves a Happy Ending som släpptes här i Europa 2005, ett halvår efter att det släpptes i USA. Den 25:e Februari är det dags för gruppen att följa upp med albumet The Tipping Point, som då blir första efter 17 år.

Popmuzik in Dolby Atmos

Först ut är titelspåret från albumet som släpps tillsammans med en musikvideo.
The Tipping Point inspirerades av en personlig vändpunkt i Roland Orzabals egna liv, som fångar sorgen över att se någon du älskar förlora sin långvariga kamp mot sjukdom.

”Innan allt blev så rätt med det här albumet måste allt först gå fel, det tog år, men det händer något när vi sätter oss ner och slår våra kloka huvuden ihop. Vi har den här balansen, den här push-me-pull-you -grejen – och det fungerar riktigt bra.”

Roland Orzabal

The Tipping Point är skriven av duon och sedan producerad tillsammans med Sacha Skarbek och Florian Reutter.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.