Artistnamnet Lila Regn är en homage till albumet Purple Rain med Prince. Det album som Ola Angleby har som ett av sina favoritalbum. Jag tycker personligen det blev ett väldigt bra namn på svenska. Snyggt, kort och enkelt helt enkelt.

Dolby Atmos

Det var i Augusti i år som Lila Regn släppte debut-EP:n Bipokär där låten Jag är din Prince är tagen och som nu blivit med en musikvideo.

Låten i sig handlar om sångaren själv och relationen med hans far och sjukliga tillstånd. Fadern led av schizofreni och gick tyvärr bort 2011. Här sjunger artisten om saknaden efter sin far, men även om hans vanföreställningar. Om aliens och män i rockar som alltid var ett hot mot honom. Allt producerat till en synth-orienterad produktion med skön puls som snyggt balanserar mellan det suggestiva och pulserande. Tyckte resultatet blev riktigt läckert och du kan både se och höra resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.