Artistnamnet Lila Regn är en homage till albumet Purple Rain med Prince. Det album som Ola Angleby har som ett av sina favoritalbum. Jag tycker personligen det blev ett väldigt bra namn på svenska. Snyggt, kort och enkelt helt enkelt.

Det var i Augusti i år som Lila Regn släppte debut-EP:n Bipokär där låten Jag är din Prince är tagen och som nu blivit med en musikvideo.

Låten i sig handlar om sångaren själv och relationen med hans far och sjukliga tillstånd. Fadern led av schizofreni och gick tyvärr bort 2011. Här sjunger artisten om saknaden efter sin far, men även om hans vanföreställningar. Om aliens och män i rockar som alltid var ett hot mot honom. Allt producerat till en synth-orienterad produktion med skön puls som snyggt balanserar mellan det suggestiva och pulserande. Tyckte resultatet blev riktigt läckert och du kan både se och höra resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.