Jag önskar att jag inte brydde mig sjunger Taylor Ingred i Wish I Didn’t Care. Till tonerna av indiepop med en gnutta elektropop får vi en emotionell berättelse om att vilja gå vidare efter en vänskapsrelation. Med en drömsk öppning och mjuka synthar utvecklas låten vid refräng till något mer hårt dragen. Där möts vi av distad sub-synth och ett framåtdrivande tempo. 

Favoriter Apple Music

”Jag skrev den här låten när jag bearbetade en vänskap som verkade som att jag gav och gav och inte fick något i tillbaka. Orden ”Jag önskar att jag inte brydde migekade i mitt huvud och jag skrev låten runt den meningen. Den här låten handlar om alla små saker i livet som tär på min mentala energi. Den här låten är pop med en liten edge och rockig känsla. Jag skulle närmast relatera stämningen i den här låten till en Maggie Rogers.”

Taylor Ingred

Helt independent skapar Taylor musik från Fayetteville, Arkansas. Hon ämnar göra världen lite ljusare och debut EP:n Table Talk släpptes i förra veckan. Se till att lyssna in den och även singeln  Wish I Didn’t Care här.

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.