Jag önskar att jag inte brydde mig sjunger Taylor Ingred i Wish I Didn’t Care. Till tonerna av indiepop med en gnutta elektropop får vi en emotionell berättelse om att vilja gå vidare efter en vänskapsrelation. Med en drömsk öppning och mjuka synthar utvecklas låten vid refräng till något mer hårt dragen. Där möts vi av distad sub-synth och ett framåtdrivande tempo. 

”Jag skrev den här låten när jag bearbetade en vänskap som verkade som att jag gav och gav och inte fick något i tillbaka. Orden ”Jag önskar att jag inte brydde migekade i mitt huvud och jag skrev låten runt den meningen. Den här låten handlar om alla små saker i livet som tär på min mentala energi. Den här låten är pop med en liten edge och rockig känsla. Jag skulle närmast relatera stämningen i den här låten till en Maggie Rogers.”

Taylor Ingred

Helt independent skapar Taylor musik från Fayetteville, Arkansas. Hon ämnar göra världen lite ljusare och debut EP:n Table Talk släpptes i förra veckan. Se till att lyssna in den och även singeln  Wish I Didn’t Care här.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.