Jag önskar att jag inte brydde mig sjunger Taylor Ingred i Wish I Didn’t Care. Till tonerna av indiepop med en gnutta elektropop får vi en emotionell berättelse om att vilja gå vidare efter en vänskapsrelation. Med en drömsk öppning och mjuka synthar utvecklas låten vid refräng till något mer hårt dragen. Där möts vi av distad sub-synth och ett framåtdrivande tempo. 

Följ på Apple Music

”Jag skrev den här låten när jag bearbetade en vänskap som verkade som att jag gav och gav och inte fick något i tillbaka. Orden ”Jag önskar att jag inte brydde migekade i mitt huvud och jag skrev låten runt den meningen. Den här låten handlar om alla små saker i livet som tär på min mentala energi. Den här låten är pop med en liten edge och rockig känsla. Jag skulle närmast relatera stämningen i den här låten till en Maggie Rogers.”

Taylor Ingred

Helt independent skapar Taylor musik från Fayetteville, Arkansas. Hon ämnar göra världen lite ljusare och debut EP:n Table Talk släpptes i förra veckan. Se till att lyssna in den och även singeln  Wish I Didn’t Care här.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.