Till akustiskt gitarr sänder Jake Adler ett SOS i nya singeln med samma namn. Här följer vi den metaforiska berättelsen om ett passagerarplan som försvinner över havet. Där Jake helt plötsligt finner sig själv på en ö utan annat än sina tankar och inser att avbrottet från samhället är precis vad han behövde för att hitta klarhet i livet. Med sin självklara singer/songwriter röst som pendlar mjukt mellan falsett och huvudklang får vi här en låt som är skönt avskalad och vackert rörande. Nedgrävd under den målande berättelse finns dessutom ett djupare budskap om hopp och mod i kampen mot ångest och depression.

Nordiska Favoriter

De senaste tre åren har artisten stärkt sin position som artist. Då under namnet Adler XCVI, med sina hitsinglar Tired Eyes, Something I Said och Believe in Love som totalt har hans musik hörts över 3 miljoner gånger. Artisten beskriver sig själv som uppvuxen under ödmjuka förhållanden och nådde musikframgång vid 25 års ålder. Vilket i min värld verkligen inte är så gammalt. Trots sin framgång som Adler XCVI har Jake nu återupptäckt sig själv och sitt sound vilket han fortsätter dela med sig av i nya SOS. 

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Popcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.