Artisten Bo-Lennart sjunger på nya singeln Hamnen om att ge upp sina drömmar och mål för att man träffat någon. Att man låter den andra i ens liv styra över ens ambitioner istället för att målmedvetet fokusera på att nå dem.

DOLBY ATMOS

”Det är sorgligt att säga, men jag har erfarit flera gånger att vänner skaffat ny partner och blint släppt alla ambitioner och mål de haft. En typisk fras som jag fått höra är ”ja, jag hade också drömmar en gång i tiden men sen blev jag kär”. Efter att en vän hamnade i exakt den situationen så började jag skriva ner lite tankar kring det och där kom också första meningen från refrängen till ”Alla vet att du vill mer, än livet som du hittills levt”.

Bo-Lennart

Låten kan ses som en påminnelse om att aldrig ge upp de där drömmarna som du en gång haft. Även om kärleken kanske vill något annat är det ju ditt liv du ska leva i första hand.
Att låten heter just Hamnen kommer från den tyska hansastaden Hamburg, där Bo-Lennarts far växte upp. Sångaren berättar:

”(Han) pratar alltid om att den stora hamnen där är hans hem på alla sätt och vis. För mig har ordet hamn blivit en symbol för sitt ”inre hem” och att vara ärlig mot sig själv. Låtens stick handlar just om det, att segla hem till sin egna hamn igen och fråga sig själv om livet levs på de viset man vill.”

Men Hamnen släpper Bo-Lennart sin tredje singel för året och följer med den upp Vill ha dig och Partner till vän.

Schack står i centrum i musikvideon till Hamnen där ett spel på liv och död utspelar sig framför våra ögon. Härligt lekfull och skruvad i sin visuella stil.
Admir Tahmiscija står för regin tillsammans med Alicia Hedman som även agerar mot Bo-Lennart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011