Dystopiskt, mystiskt och riktigt synth-inspirerat. Oj så härligt säger jag när VH x RR släpper låten The Fray. Här ger denna spännande electro-duo oss ett kärleksbrev till krafter bortom universum och sjunger om den rent magnetiska känslan som attraktion kan ha. Låten följer en förlorad själv som står mitt i den moderna världens kaos och försöker navigera mot den helande kraften som just kärlek erbjuder. 

Nordiska Favoriter

Futuristiskt är ordet jag tänker på när jag lyssnar på den här låten och produktionen är både maffig och melankolisk. Det som gör helheten ännu starkare för mig är top-linen och känslan som sångaren förmedlar i rösten. Den avslappnade och nästan släpande stämman gör att en i övrigt väldigt programmerad produktion får liv i form av organiska inslag. Det andas till stor del synth, men trummorna ger mig även lite R&B/Trap vibbar med sin tunga bas och konstanta närvaro.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011