Vänskap är ett av de starksate banden vi knyter i livet, därför gör det också så otroligt ont när en den går i kras. Men precis som så mycket annat har varje epok i livet sin tid och plats. Därmed inte sagt att det finns en lätt väg ut. Precis detta sjunger amerikanska Eva Rose om i sin nya singel Easy Way Out. Sångerskan säger att det ibland kan vara otroligt svårt att inse att en vänskapsrelation måste ta slut. Oavsett hur mycket man intalar sig själv och slutgiltig tar ett beslut är alltid sorgen och bearbetningen efteråt det som är värst. 

Följ på Apple Music

Med en drömsk indiepop produktion som passar minst lika bra in i det moderna pop-landskapet levererar artisten sin tredje singel. Här visar hon på stor berättarförmåga genom sina texter och utforskar även nya ljudlandskap. Vi presenteras för en låt som är ganska mycket upptempo och kombinerar synthar, elgitarrer och det där skråliga inde-soundet som vi älskar. Allt är dock väldigt polerat och paketerat på en snyggt och lättillgängligt sätt. 

Från LA men nu mera baserad i New York är Eva Rose helt independent och får inspiration från band som Paramore, MUNA och Tegan and Sara. I detta nu arbetar artisten både med att skriva musik till andra men även på sin debut-EP. Lyssan in Easy Way Out

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011