Vänskap är ett av de starksate banden vi knyter i livet, därför gör det också så otroligt ont när en den går i kras. Men precis som så mycket annat har varje epok i livet sin tid och plats. Därmed inte sagt att det finns en lätt väg ut. Precis detta sjunger amerikanska Eva Rose om i sin nya singel Easy Way Out. Sångerskan säger att det ibland kan vara otroligt svårt att inse att en vänskapsrelation måste ta slut. Oavsett hur mycket man intalar sig själv och slutgiltig tar ett beslut är alltid sorgen och bearbetningen efteråt det som är värst. 

Med en drömsk indiepop produktion som passar minst lika bra in i det moderna pop-landskapet levererar artisten sin tredje singel. Här visar hon på stor berättarförmåga genom sina texter och utforskar även nya ljudlandskap. Vi presenteras för en låt som är ganska mycket upptempo och kombinerar synthar, elgitarrer och det där skråliga inde-soundet som vi älskar. Allt är dock väldigt polerat och paketerat på en snyggt och lättillgängligt sätt. 

Från LA men nu mera baserad i New York är Eva Rose helt independent och får inspiration från band som Paramore, MUNA och Tegan and Sara. I detta nu arbetar artisten både med att skriva musik till andra men även på sin debut-EP. Lyssan in Easy Way Out

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply