Fortfarande lite under radarn i förhållande till den briljanta pop Griff gör släpper hon idag One Night efter mixtapet One Foot in Front of The Other. Jag själv var ett enormt fan av singeln Black Hole vars refräng är så galet bra att jag fortfarande naivt hoppas att den ska slå ännu större och höras överallt. Nya låten är dock inte fy skam här får vi en kristallklar och emotionell sånginsats från sångerskan och det andas lika mycket radiovänlig pop som tidigare släpp. 

”One Night handlar om att känna att du alltid bär ett mörker eller börda. Jag tror att vi kan känna oss distraherade på dagtid eftersom vi är runt människor och vi har fullt upp, men det ögonblicket mellan att gå och lägga sig och somna är tillräckligt med tystnad för att bördorna ska låta högre. I huvudsak försöker den här låten förstå varför jag inte kan skaka av mig känslan av att inte glömma bort någon. Refrängen visar på den brytpunkt att desperat vilja ha åtminstone en natt ensam utan personen i ens tankar. ”

Griff

Med en melankolisk men ändå väldigt pop-ig och polerad produktion stärker Griff fästet som en av de mest lovande att bli nästa stora grej på den kommersiella scenen. Vad säger ni? Lyssna själva på One Night här i bloggen. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply