Fortfarande lite under radarn i förhållande till den briljanta pop Griff gör släpper hon idag One Night efter mixtapet One Foot in Front of The Other. Jag själv var ett enormt fan av singeln Black Hole vars refräng är så galet bra att jag fortfarande naivt hoppas att den ska slå ännu större och höras överallt. Nya låten är dock inte fy skam här får vi en kristallklar och emotionell sånginsats från sångerskan och det andas lika mycket radiovänlig pop som tidigare släpp. 

POPMUZIK LOVER 2

”One Night handlar om att känna att du alltid bär ett mörker eller börda. Jag tror att vi kan känna oss distraherade på dagtid eftersom vi är runt människor och vi har fullt upp, men det ögonblicket mellan att gå och lägga sig och somna är tillräckligt med tystnad för att bördorna ska låta högre. I huvudsak försöker den här låten förstå varför jag inte kan skaka av mig känslan av att inte glömma bort någon. Refrängen visar på den brytpunkt att desperat vilja ha åtminstone en natt ensam utan personen i ens tankar. ”

Griff

Med en melankolisk men ändå väldigt pop-ig och polerad produktion stärker Griff fästet som en av de mest lovande att bli nästa stora grej på den kommersiella scenen. Vad säger ni? Lyssna själva på One Night här i bloggen. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011