Vi kan lugnt säga att Myra Granberg haft ett bra år hitintills hit efter hit är nu sångerskan tillbaka med den personliga singeln Liten&Lost. Tredje låten från debutalbumet ANDRA SIDAN ÄR NI KLARA som kommer den 10 september.

Liten&Lost är en utav dom naknaste, svåraste och jobbigaste låtarna jag skrivit. Den dagen i studion med Maria Smith kom vi åt något fruktansvärt och vackert på samma gång. Jag har nog aldrig tidigare känt så under en skapande-process. Det låten berör är en av mina svagaste punkter och det som suttit djupast inne i mitt samvete ända sen jag flyttade hemifrån som 16-åring. Hur hjärtat och själen har slitits itu mellan ansvarskänslor och drömmar. Hur man så gärna vill göra livet bättre för dom som fått ärva samma skor.”

Myra Granberg.

Vi hör artisten sjunga till en yngre version av sig själv och kanske också göra upp med sådant som legat och skavt i själen länge. Det känns som helt rätt val att ge oss mer av en ballad efter energi-fyllda superhiten Lose my mind och käftsmällen Sad Boy. I skrivande stund har just Lose my mind legat etta fyra veckor på raken på Svensktoppen och var på midsommarafton den mest spelade låten på Spotify. Låtarna på det efterlängtade debutalbumet handlar om att komma ut på andra sidan. Att gå vidare från saker och att tacka sig själv för allt man varit med om. Det är en tiospårig sammanfattning av Myras liv och låtarna är ännu mer nakna och ärliga än det vi hört tidigare.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply