Ett drömskt 80-tals inspirerat indie-elektroniskt spår med atmosfäriska verser, stora refränger och ett episkt outro. Så beskriver New Arcades sin nya singel Carry On. Med en så välformulerad beskrivning kan inte jag mer än understryka att det är exakt samma känsla jag får när jag lyssnar till låten. Något dämpade och försiktiga verser banar vägen för storartade refränger som allt efter att låten passerar förbi växer sig närmare, bredare och ännu större. Pulsen är konstant hög från den ständigt närvarande kicken och den här låten passar absolut lika bra att digga försiktigt till som att dansa fullt ut. 

Favoriter Apple Music

Baserade i London är New Arcades en duo bestående av Dean Canty och Adam Sullivan. Med en kombination av vintage synthar, nutida produktion och tydliga melodier har de skapat sitt unika sound. Deras musik har hörts i allt från filmer till BBC radio. I detta nu planerar killarna ett kommande album och arbetar för fullt i studion för att färdigställa detta. Kanske är det så att nya singeln Carry On kommer höras på detta album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011