Ett drömskt 80-tals inspirerat indie-elektroniskt spår med atmosfäriska verser, stora refränger och ett episkt outro. Så beskriver New Arcades sin nya singel Carry On. Med en så välformulerad beskrivning kan inte jag mer än understryka att det är exakt samma känsla jag får när jag lyssnar till låten. Något dämpade och försiktiga verser banar vägen för storartade refränger som allt efter att låten passerar förbi växer sig närmare, bredare och ännu större. Pulsen är konstant hög från den ständigt närvarande kicken och den här låten passar absolut lika bra att digga försiktigt till som att dansa fullt ut. 

Popmuzik Lover

Baserade i London är New Arcades en duo bestående av Dean Canty och Adam Sullivan. Med en kombination av vintage synthar, nutida produktion och tydliga melodier har de skapat sitt unika sound. Deras musik har hörts i allt från filmer till BBC radio. I detta nu planerar killarna ett kommande album och arbetar för fullt i studion för att färdigställa detta. Kanske är det så att nya singeln Carry On kommer höras på detta album.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.