Två producentgiganter och DJ:s samt en magisk röst, kan det bli fel liksom? Efter otaliga hits från R3HABSigala och JP Cooper som soloartister slår de nu samman sina kreativa förmågor och ger oss hiten Runaway. Här får vi en fantastisk coming-of-age-saga som förenar det bästa av dans och pop. Låten rymmer många ljudmässigt läckra texturer och återspeglar varje artists signatur-sound. Från R3HABs dynamiska och energirika stil och Sigalas radiovänliga beats till JP Coopers soul-sång. Runaway öppnar med böljande optimistisk melodi, tillsammans med djupa basgångar och innerlig sång. Låtens text talar om att ta en risk för att förverkliga en dröm och bär på ett lyckligt budskap. 

Följ på Apple Music

”Jag är så glad att vi släpper Runaway för världen att höra. En av mina favoritdelar i det jag gör är att samarbeta med andra låtskrivare och producenter och jag blev förbluffad av talangerna hos både R3HAB och JP Cooper. Vi hade så roligt när vi gjorde låten och jag hoppas att alla gillar den! ”

Sigala 

Runaway har varit på gång i ett par bra år nu, och jag är så glad att det äntligen är väck från hårddisken och ute i världen. Det har varit fantastiskt att se R3HAB och Sigala utveckla produktionen och ta den dit den är nu. Runaway är en ungdomlig, hjärtlig men samtidigt vuxen historia … den förde definitivt tillbaka några minnen. Jag är säker på att lyssnarna kommer kunna relatera.”

JP Cooper 

Singeln är den första bekräftade från R3HAB: s nya studioalbum, som kommer att släppas i höst. Den sätter också tonnen för vad fansen kan förvänta sig av fullängdaren. Ni ser den smått nostalgiska DIY-videon nedan och förhoppningsvis för den med sig massor av minnen även för er.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

DOLBY ATMOS

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011