Shawn Mendes tittar nostalgiskt tillbaka på sommaren av kärlek och passar även på att ge ytterligare en kärleksförklaring till sin Camilla Cabello. Den kanadensiska megastjärnan teasade för några dagar sedan singeln i sin Summer of love merch sittandes på en strand med sin gitarr. Passande nog samma strand på samma ö som musikvideon spelades in. Filmad på Mallorca får vi i tillhörande video ett vykort från Mendes och Cabellos resa med vänner som de gjorde tidigare i somras. Här firades artistens 23-årsdag och videon porträtterar alla de idylliska och nostalgiska stunder med vänner som man bär med sig hela livet. Såhär säger artisten om videon. 

Apple Music Svensk Pop

”Det här är jag som lever mitt bästa liv, med en espresso och den här utsikten”

Shawn Mendes

Om processen att skriva låten säger Shawn att han tvivlade på låten fram tills han och Tainy kom på raden; För ett par månader kändes det som om jag var 18. Detta är direkt talande till den galna med otroligt speciella tiden artisten spenderade med sin fickvän i karantän förra året. Det känns som att kärleken fortsätter blomstrar mellan ett av musikvärldens hetaste par och både iklär sig kärlek riktigt bra. Lättklätt och charmigt i sann mendes-anda ser ni videon till Summer of love här. Hoppas innerligt att sommaren kommer tillbaka en liten stund för den här låten är som klippt och skuren för kvällar vid havet och dans till de subtila latinska rytmerna. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.