Shawn Mendes tittar nostalgiskt tillbaka på sommaren av kärlek och passar även på att ge ytterligare en kärleksförklaring till sin Camilla Cabello. Den kanadensiska megastjärnan teasade för några dagar sedan singeln i sin Summer of love merch sittandes på en strand med sin gitarr. Passande nog samma strand på samma ö som musikvideon spelades in. Filmad på Mallorca får vi i tillhörande video ett vykort från Mendes och Cabellos resa med vänner som de gjorde tidigare i somras. Här firades artistens 23-årsdag och videon porträtterar alla de idylliska och nostalgiska stunder med vänner som man bär med sig hela livet. Såhär säger artisten om videon. 

Popmuzik Podcast

”Det här är jag som lever mitt bästa liv, med en espresso och den här utsikten”

Shawn Mendes

Om processen att skriva låten säger Shawn att han tvivlade på låten fram tills han och Tainy kom på raden; För ett par månader kändes det som om jag var 18. Detta är direkt talande till den galna med otroligt speciella tiden artisten spenderade med sin fickvän i karantän förra året. Det känns som att kärleken fortsätter blomstrar mellan ett av musikvärldens hetaste par och både iklär sig kärlek riktigt bra. Lättklätt och charmigt i sann mendes-anda ser ni videon till Summer of love här. Hoppas innerligt att sommaren kommer tillbaka en liten stund för den här låten är som klippt och skuren för kvällar vid havet och dans till de subtila latinska rytmerna. 

https://youtube.com/watch?v=v9lZ2MEx8oU
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.