Shawn Mendes tittar nostalgiskt tillbaka på sommaren av kärlek och passar även på att ge ytterligare en kärleksförklaring till sin Camilla Cabello. Den kanadensiska megastjärnan teasade för några dagar sedan singeln i sin Summer of love merch sittandes på en strand med sin gitarr. Passande nog samma strand på samma ö som musikvideon spelades in. Filmad på Mallorca får vi i tillhörande video ett vykort från Mendes och Cabellos resa med vänner som de gjorde tidigare i somras. Här firades artistens 23-årsdag och videon porträtterar alla de idylliska och nostalgiska stunder med vänner som man bär med sig hela livet. Såhär säger artisten om videon. 

Nordiska Favoriter

”Det här är jag som lever mitt bästa liv, med en espresso och den här utsikten”

Shawn Mendes

Om processen att skriva låten säger Shawn att han tvivlade på låten fram tills han och Tainy kom på raden; För ett par månader kändes det som om jag var 18. Detta är direkt talande till den galna med otroligt speciella tiden artisten spenderade med sin fickvän i karantän förra året. Det känns som att kärleken fortsätter blomstrar mellan ett av musikvärldens hetaste par och både iklär sig kärlek riktigt bra. Lättklätt och charmigt i sann mendes-anda ser ni videon till Summer of love här. Hoppas innerligt att sommaren kommer tillbaka en liten stund för den här låten är som klippt och skuren för kvällar vid havet och dans till de subtila latinska rytmerna. 

https://youtube.com/watch?v=v9lZ2MEx8oU
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011