Efter att ha släppt ett par singlar på svenska är det nu dags för Julia Viktoria att återigen sjunga på engelska när hon idag släpper singeln Complicated.

Popmuzik in Dolby Atmos

Här bjuder sångerskan oss på en härligt pulserande poplåt med bra driv i refrängen och melodin. Det blir både upplyftande och filmiskt i stil när Julia sjunger om en tid då det mesta kändes komplicerad. Texten till Complicated började växa fram under en period 2020 när allt i världen var så komplicerat. Det var inte bara världen som var komplicerad – även detta med relationer blev svårt, och att träffa kärleken blev ännu mer komplicerat. Att gå på dejt och försöka bygga upp något nytt men hur det hindras av all bagage man har med sig från gamla relationer. Det kan ställa till det en hel del med den nya relationen istället.

”Man är komplicerad mot andra men också mot sig själv och vad man själv känner. Det är lätt att övertänka, ställa in träffar och möten, tvivla på sig själv, tvivla på sin förmåga och ge ut dubbla budskap.”

Den nya singeln är skriven av Julia tillsammans med Johannes Willinder, som även står för produktionen. Resultatet är som sagt precis så poppigt som jag älskar att Julia alltid är. Så för min del blev detta ännu en hit med sångerskan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik in Dolby Atmos

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.