Efter att ha släppt ett par singlar på svenska är det nu dags för Julia Viktoria att återigen sjunga på engelska när hon idag släpper singeln Complicated.

Här bjuder sångerskan oss på en härligt pulserande poplåt med bra driv i refrängen och melodin. Det blir både upplyftande och filmiskt i stil när Julia sjunger om en tid då det mesta kändes komplicerad. Texten till Complicated började växa fram under en period 2020 när allt i världen var så komplicerat. Det var inte bara världen som var komplicerad – även detta med relationer blev svårt, och att träffa kärleken blev ännu mer komplicerat. Att gå på dejt och försöka bygga upp något nytt men hur det hindras av all bagage man har med sig från gamla relationer. Det kan ställa till det en hel del med den nya relationen istället.

”Man är komplicerad mot andra men också mot sig själv och vad man själv känner. Det är lätt att övertänka, ställa in träffar och möten, tvivla på sig själv, tvivla på sin förmåga och ge ut dubbla budskap.”

Den nya singeln är skriven av Julia tillsammans med Johannes Willinder, som även står för produktionen. Resultatet är som sagt precis så poppigt som jag älskar att Julia alltid är. Så för min del blev detta ännu en hit med sångerskan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply