Plus, gånger och delat med är lika med (=). Detta fastställer Ed Sheeran när han äntligen bekräftar att hans fjärde studioalbum är på gång i oktober. Albumet beskriver artisten som en coming of age platta som påbörjades redan 2017. Det låter ganska logiskt om ni frågar mig, alla killens med och motgångar har kokat ner till ett album där temat är nytt liv, saker kommer därmed summeras för att han sedan ska kunna gå vidare i sin karriär. Kanske är detta därmed det sista albumet med matematiska termer vi får av Ed. 

Skicka in din musik

Idag släpps den rörande och känslomässigt låten singeln Visiting Hours. Låten är skriven till en av artistens bästa vänner som dessvärre gick bort. Sheeran är tydlig med att låten inte är en singel, men den betyder så mycket för honom att den måste släppas individuellt så den inte försvinner på albumet. Vi hör de starka raderna; Jag önskar att himlen hade besökstimmar så jag bara kunde dyka upp och dela nyheter om livet med dig”. Om det är något Ed är expert på så är sett förmedla känsla genom text och musik, här nästan överträffar han sig själv. I tillhörande live-framträdande ser vi artisten stå i Stephen’s Church i London uppbackad av gospelkör. Det är rörande och så otroligt respektfullt gentemot sin avlidna vän. Kolla in den på YouTube och lyssna på låten här.  

Vad tyckte du?
+1
0
+1
2
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011