Ensamma dagar och kvällar ska alltid ersättas av att ha kul tillsammans med familj och vänner. I alla fall om bandet Saint Djuni får bestämma. Och det är faktiskt riktigt svårt att säga emot dem när de ger oss en så otroligt happy och upplyftande låt som All Of My Friends. Med funkiga rytmer och en lekfull produktion blir jag både glädjefylld och danssugen. Även om sommaren just nu lyser med sin frånvaro i Sverige är den inte över, men All Of My Friends är helt klart en låt man spela på party oavsett årstid. Extra härligt är partiet vid 2:08 med sin lilla cowbell och viskande kör, helt genialt! 

DOLBY ATMOS

Saint Djuni är mötet mellan killarna Clifford Goilo och Rasmus Viberg, båda har gedigna erfarenheter inom musik och musikskapande. Men tillsamman skapar de gnistor och ger utlopp för exakt den typ av positivitet vi behöver efter pandemins svåra tid. 

Vill ni komma i riktigt party-stämning, då ska ni helt klart lyssna på den charmiga, smått knäppa men ack så underbara låten All Of My Friends. Ett perfekt exempel på vad ett kreativt tänkande leder till när man översätter det till toner. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011