Ensamma dagar och kvällar ska alltid ersättas av att ha kul tillsammans med familj och vänner. I alla fall om bandet Saint Djuni får bestämma. Och det är faktiskt riktigt svårt att säga emot dem när de ger oss en så otroligt happy och upplyftande låt som All Of My Friends. Med funkiga rytmer och en lekfull produktion blir jag både glädjefylld och danssugen. Även om sommaren just nu lyser med sin frånvaro i Sverige är den inte över, men All Of My Friends är helt klart en låt man spela på party oavsett årstid. Extra härligt är partiet vid 2:08 med sin lilla cowbell och viskande kör, helt genialt! 

KMR Studios

Saint Djuni är mötet mellan killarna Clifford Goilo och Rasmus Viberg, båda har gedigna erfarenheter inom musik och musikskapande. Men tillsamman skapar de gnistor och ger utlopp för exakt den typ av positivitet vi behöver efter pandemins svåra tid. 

Vill ni komma i riktigt party-stämning, då ska ni helt klart lyssna på den charmiga, smått knäppa men ack så underbara låten All Of My Friends. Ett perfekt exempel på vad ett kreativt tänkande leder till när man översätter det till toner. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Nordiska Favoriter
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.