Ensamma dagar och kvällar ska alltid ersättas av att ha kul tillsammans med familj och vänner. I alla fall om bandet Saint Djuni får bestämma. Och det är faktiskt riktigt svårt att säga emot dem när de ger oss en så otroligt happy och upplyftande låt som All Of My Friends. Med funkiga rytmer och en lekfull produktion blir jag både glädjefylld och danssugen. Även om sommaren just nu lyser med sin frånvaro i Sverige är den inte över, men All Of My Friends är helt klart en låt man spela på party oavsett årstid. Extra härligt är partiet vid 2:08 med sin lilla cowbell och viskande kör, helt genialt! 

Saint Djuni är mötet mellan killarna Clifford Goilo och Rasmus Viberg, båda har gedigna erfarenheter inom musik och musikskapande. Men tillsamman skapar de gnistor och ger utlopp för exakt den typ av positivitet vi behöver efter pandemins svåra tid. 

Vill ni komma i riktigt party-stämning, då ska ni helt klart lyssna på den charmiga, smått knäppa men ack så underbara låten All Of My Friends. Ett perfekt exempel på vad ett kreativt tänkande leder till när man översätter det till toner. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply