We Three är tillbaka i bloggen och efter fjolårets album Dear PARANOIA, Sincerely, Me släpptes stod det klart att en låt lyste lite extra starkt på plattan och det var Half Hearted. Nu väljer trion att gå vidare med låten som singel och passar även på att bjuda på tillhörande video. Här ser vi Cirque du Soleil trapets artisten Duo Transcend göra saker bortom vår fantasi, vilket passar perfekt till låtens drömska tema.

Popmuzik Lover Patreon

Half Hearted hittar We Three ett vackert sätt att levererar en hjärtskärande klassisk men samtidigt modern powerballad. Det är en lockande blandning av högintensivt drama, rå röstinsats och explosiv dynamik som andas både Olivia Rodrigo och Lewis Capaldi. Kort och gott är låten en fullkomlig urladdning av förtryckta känslor och hjärtesorg. 

”’Half Hearted handlar om att veta att ett förhållande är över när känslorna har försvunnit och det inte finns något kvar att slåss om.”

Manny Humlie
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011