Pulserande synthig pop med en upplyftande känsla och doft av sommaren. Känns som det ligger helt rätt i tiden enligt mig. Duon Friends At The Falls ger oss lead-singeln Like We Used To från deras EP Be The Change som släpps 13/8. Här får vi snyggt paketerad pop med stämsång, punchy trummor och överdoser av syntar. Extra förtjust är jag i elgitarrslingan som kontrasteras med sidechain på synten. 

Nordiska Favoriter

”Med den här är låten vill vi boosta vår nya EP så alla kan höra det vi skapat. Det är optimistiskt, catchy och en perfekt release för mitten av sommaren. Körmelodin på låten har funnits ett tag, men hela låten var ganska klar på en kväll. Matt presenterade den första idén för musiken och Jake fortsatte med den, vi lade till top-line och producerade den därefter till fullo”

Friends At The Falls

Baserade i Los Angeles rubricerar sig duon som alternativ rock och indiepop, deras influenser hämtas från 80-talet och nostalgi. Något vi definitivt kan höra i nya låten Like We Used To. Stora artistförebilder är bland annat The Killers, Bruce Springsteen och Coldplay. Se till att kolla in nya låten och även hela EP:n här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011