Hälften av en låt, det är titeln på syntpop duon Monarchys nya singel Half A Song. Efter elva år av trogen tjänst till dansgolvet och party-musiken säger nu duon hejdå med ett sista dynamiskt starkt album. Den genomgående trenden på fullängdaren är positivitet, självförtroende fransk disco- och syntpop-perfektion. Half A Song känns helt klart representativ för soundet och här får vi deras signatur vocoder, funkiga gitarrer och snygga synt-ljud. Duon gör sorti på samma sätt som de gjorde entré intakt, exakt och koncist med skickligt utförande. 

Favoriter Apple Music

På listan över deras åstadkommande hittar vi spelningar världen över, däribland på creddiga Coachella. De har även samarbetat med Lady Gaga och Dita Von Teese. Sålt ut Europaturnéer och spelat i Korea och hela USA. Näst på tur är soloprojekt, men innan dess passar vi på att njuta av de sköna rytmerna och snygga ljuden i  Half A Song. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011