Atmosfärisk, drömsk och trollbindande. Så skulle jag vilja beskriva Landon Bluemels nya låt Love Me Instead. Här får artisten sällskap av sångaren Chad Sowards som kompletterar denna indie-pop låt perfekt. Texten vittnar om en olycklig kärlek, där den ena parten desperat önska att den andra ska titta åt ens håll. Älska mig istället, jag kan inte få dig ur mitt huvud och säg vad jag behöver göra för att du ska vara med mig är rader som sjungs. Produktionens melankoliska stämning matchas således med både text och sång. Det är bitterljuvt och låten pendlar mellan skör och nästintill aggressivt vädjande. 

När Landon Bluemel berättar hur låten kom till säger han följande: 

”Den här låten föddes ur ett samarbete, jag skrev, producerade och spelade in den här låten instrumentalt. Jag bad min vän att lyssna på spåret, och orden och melodierna bara flödade ut ur honom. Vi sparade sången, och den här låten föddes ur den.”

Dryga fyra minuter lång är Love Me Instead en lyssning som går otroligt fort och innehåller så många dynamisk svängar att jag bara vill höra mer.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply