Blir inte livet lite roligare om man sätter färg på sin tillvaro? Jag tycker i alla fall det och så även Thunder Jackson som ny släpper sin disco-doftande singel Colors i uppdaterad version. Här har klubb-titanerna The Knocks lagt sin magiska touch och vi får en remix full av stråkar och pulserande rytmisk discomusik. För mig är den här låten helt oemotståndlig, från första stund känner jag hur produktionen fångar mitt intresse och kroppen spritter av önskan att dansa. 

”Vid den tiden förra året – som så många artister – planerade jag för mitt albumsläpp och turné vilket tyvärr lades på is. Nu när klubbarna öppnar igen kan jag inte tänka mig en bättre låt att fira vår livsglädje och sanna anda … våra ”färger som inte går att tvätta bort” 

Thunder Jackson

Även om produktionen helt klart är lysande bra. Är det nog Thunder Jacksons röst som klingar allra starkast. Med sin unika falsett och omedelbart igenkännbara ton blir låten allt och lite till i den här nya versionen. 

“Thunder Jackson är en kraft !! Hans röst i den här låten fick oss att trilla av stolen och vi var verkligen glada över att göra vår grej på den. Vi älskade så mycket av originalet att vi verkligen inte ville ta det för långt utanför den zonen, så vi försökte bara göra det ännu mer dansgolv/dj-vänliga och är supernöjda med hur det blev. ”

The Knocks

Efter ett utmanande 2020 får nu Thunder Jackson revansch och den 26-åriga Oklahoma-bon planerar nu för fullt inför sitt självbetitlade debutalbum. Ni ser den nostalgifyllda videon fylld med hyllningar till disco-eran här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply